diumenge, 9 de maig del 2010

Treball bloc 2


1. Exploració de continguts digitals elaborats per algunes de les editorials proposades i que estan disponibles en obert. Valoració i debat al voltant d'aquests. Elaboració d'una fitxa-resum a nivell de grup, amb el recull de les aportacions.
2. Posta en comú dels repositoris de recursos digitals coneguts (per matèries, institucions, particulars de centre o professors, …). Elaboració d'una fitxa-resum a nivell de grup, amb el recull de les aportacions.
3. Etiquetatge compartit de recursos amb Delicious.
4. Pràctica de la utilització d'un bloc a mode de repositori.
5. Anàlisi i testeig de la plataforma Alexandria. Elaboració d'una fitxa-resum a nivell de grup, amb el recull de les aportacions..
6. Debat al voltant de l´ùs de Moodle com a plataforma virtual d'ensenyament aprenentatge, recollint possibles aspectes de millora. Elaboració d'una fitxa-resum a nivell de grup, amb el recull de les aportacions. Plataformes alternatives.
7. Debat al voltant de les diverses opcions per a la creació de la web de centre, amb la justificació de l'elecció i els avantatges i inconvenients dels sistemes utilitzats. Elaboració d'una fitxa-resum a nivell de grup, amb el recull de les aportacions.
8. Debat al voltant de la proposta de classificació de les eines web 2.0 . Elaboració d'una fitxa-resum a nivell de grup, amb el recull de les aportacions.